Screening för dig som vill maximera din träning
 

Bakgrund

Många drabbas av skador som skulle kunnat undvikas med rätt sorts kunskap. Brister i rörligheten ger upphov till kompensatoriska muskelspänningar och störningar i rörelsemönstret som gör att vi får ont och inte kan prestera fullt ut på träning och tävling.

Janaxel har många års erfarenhet av träning och skadehantering på elit och motionsnivå. Tillsammans med personliga tränare på Body Joy har vi utvecklat ett upplägg som vänder sig speciellt till dig som vill träna med rättvisa förutsättningar för att undvika besvär och skador.

Hur går vi tillväga?

Det första vi gör är att boka in en så kallad Pt screening och utföra ett antal specifika funktionstester.  Testerna ger oss en bild av dagsläget, dvs vad ni gör bra idag samt vad som kan förbättras i framtiden. 

Återkoppling till din tränare

Vid testtillfället får du en sammanfattning av din kropps funktion. Vad du kan tänkas behöva förbättra tillsammans med din pt och på egen hand.

Vi hjälper er nu och i framtiden

Genom att i framtiden göra återkommande funktionstester enligt detta koncept kan vi mäta resultatet av de insatta åtgärder givit samt förbättra det framtida träningsupplägget på ett effektivt och kvalitetssäkert vis.

 

Erbjudande Body Joy medlemmar
Som medlem hos Body Joy kan du använda en av dina träningar med pt till en screening och får då 150kr ordinarie pris.

Janaxel Olsson, leg naprapat i samarbete med Body Joy

Välkomna!

Sjukgymnastik
Pt screening
Personlig tränare
Träning med Body Joys duktiga instruktörer