Janaxel och Mark på tennisläger i Italien

Janaxel jobbar med SvFF på Bosön

Träna som proffsen

Många idrottare drabbas av skador som skulle kunnat undvikas med rätt sorts kunskap. Brister i rörligheten ger upphov till kompensatoriska muskelspänningar och störningar i rörelsemönstret som gör att idrottsutövare i alla åldrar får ont och inte kan prestera fullt ut på träning och tävling.

 

Janaxel Olsson (leg naprapat) och Mark Oogan (personal trainer) har många års erfarenhet i sin yrkesutövning. Tillsammans har de utvecklat ett upplägg som vänder sig speciellt till idrottare på medelhög till hög nivå inom en rad olika idrotter.

 

Det första steget är att göra en analys av idrottaren. Detta görs med en 1080 Map screening. Resultatet av detta ger en tydlig bild av vad som behöver förbättras. Genom återkommande rörlighetstester kan resultatet av insatta åtgärder som träning behandling, egenvård och rehab utvärderas på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt.

 

Ett träningsupplägg baserad på funktionell träning med koordination, balans och styrka som riktlinjer anpassas till den aktuella idrottaren eller laget.

När kroppen rör sig naturligt underlättar det för utveckling av stabilitet, styrka, uthållighet och kraft.

 

Träning och tester kan utföras på plats där ni tränar..

Kontakta oss för mer information.

Janaxel & Mark