Personliga träningsprogram

 

Har du också svårt att hålla i träningen på semestern eller på tjänsteresan?  Sedan många år har vi jobbat med personligt utformad träning för återgång till idrott efter skada eller för att komma igång med rätt sorts träning inför det loppet du ska springa till sommarn.Nu har vi möjligheten att erbjuda alla våra

 

1080 MAPS är ett rörelsessystem som ger svar för hur mycket rörelse som finns tillgänglig under funktionella aktiviteter.

 

Mobilitet och stabilitet testas i funktionella mönster för att ge en mycket specifik bildrepresentation av dessa poäng. Detta gör att vi effektivt kan bedöma vänster och höger balans, upptäcka potentiella risker för skada och anpassa individuella behandlings- och träningsprogram som optimerar funktionen. De beräknade resultaten lagras på Athletic 1080-servern i Sverige.

 

 

1080MAP Analys

Detta är den fullskaliga analysen som består av sammanlagt 32 rörelsetester. 

Förutom en utvärdering efter testet med bland annat rekommenderad uppföljning och åtgärdsplan får du även ditt individuella testresultat skickat per e-post med en skriftlig utvärdering.  

1080MAP™ Screen

Denna profil är baserad på 16 funktionella test. Testet är optimerat att utföras på exempelvis träningsanläggningar både för ungdomar och äldre.  Utvärderingen av testerna presenteras på plats samt skickas per e-post.

Alla tester utförs i träningskläder och barfota.

 


 

 

 

Vi kan använda resultaten för att jämföra med motsvarande idrottare från hela världen. Om vi ​​tittar på MAP kan vi bedöma de områden som saknar en bra rörelse och när det är korrelerat ger oss en bra uppfattning om vilken kombination av gemensam rörelse som är ett problem.

 

Vi kommer att avgöra om det rör sig om mobilitetsproblem (det vill säga att du inte har rörelseområdet i det området) eller en stabilitetsproblem (du saknar muskulär koordinering för att hålla dig på plats).