top of page
logos_försäkring.jpg

SAMARBETEN & ERBJUDANDEN

Naprapati via din sjukvårdsförsäkring!

Idrottshälsan samarbetar med flera försäkringsbolag. Har du en sjukvårdsförsäkring kan dina behandlingar täckas av denna. Nedan ser du vilka försäkringsbolag vi är anslutna till, viss avikelse kan förekomma.

 

Försäkringsbolagen vill att du som kund kontaktar dem direkt, därefter frågar du att få gå till Anton eller Janaxel på Idrottshälsan Värmdö.

MER OM OSS

Samarbeten & erbjudanden 

Idrottshälsan Värmdö samarbetar med en rad försäkringsbolag men även lokala föreningar. Boka genom ditt försäkringsbolag eller din lokala förening för att ta del av rabatterade behandlingar.

SAMARBETEN

Gustavsbergs Tennisklubb, GTK

Janaxel jobbar med fysupplägget för Gtk´s tävlingsjuniorer och även med ungdomslandslaget i fotboll. Vi utför regelbundna fystester och så kallade screeningtester för tennisspelare. Den vänder sig speciellt till dig som är intresserad att optimera din tennisprestation och undvika framtida skador. Vi har två olika tester, stor respektive liten screening.

1080MAP analys är världens enda screeningsystem som är både validerat, reliabelt, standardiserat och mätbart. Det används idag bland annat inom elittennis både i Sverige och utomlands. Testerna är utformade för att vi effektivt ska kunna bedöma vänster och höger balans, upptäcka potentiella risker för skada och anpassa individuella behandlings- och träningsprogram som optimerar funktionen. Boka här.

Spelare i GTK`s tävlingsgrupp erhåller 100kr rabatt på alla behandlingar. Alla GTK medlemmar får 10% rabatterat pris på valfri tennisscreening.​

GTKLOGbana1.png
1080map bild1.jpeg
GFW logo_SMALL.png

Anton Lind

Idrottshälsan Värmdö
anton@idrottshalsan.com
070-373 90 49

SAMARBETEN

Gymnastikföreningen Wärmdö, GFW

Truppgymnastik är en helt fantastisk idrott! Ibland är tyvärr olyckan framme och då kan jag hjälpa till.

Som Naprapat är jag expert på muskler och leder. 

Detta tillsammans med att jag själv tränade gymnastik i 25 år gör att jag har koll på de typiska skador en gymnast kan råka ut för samt hur du kommer tillbaka till världens bästa och roligaste idrott på ett säkert sätt. Med min egen erfarenhet kommer en unik insikt i Gymnastikens terminologi och progression.

Rörelseannalyser för Gymnaster

Gymnstik kräver en kropp och knopp i balans, idrotten kräver smidighet men även styrka och koordination för att bemästra redskapen och övningarna. Genom att utföra en specilaanpassad rörelseanalys kan jag se vad du som utövare behöver lägga störst fokus på för att på bästa sett komma vidare innom idrotten. Låter detta intresant? Kontakta mig via mail eller telefon.

Som medlem i GFW erhåller du hos mig 10% rabatt på Naprapatbehandlingar. Bokning sker här, rabatten dras av vid betalning.

Kontakt

SATS Hamnen

Idrottshälsan

Odelbergsväg 19

134 40 Gustavsberg

Janaxel Olsson,

Leg. Naprapat

Tel: 0704 95 93 95

Epost: Janaxel@idrottshalsan.com

Anton Lind,

Leg. Naprapat

Tel: 0703 73 90 49

E-post: anton@idrottshalsan.com

bottom of page