top of page

BRA ATT VETA - IDROTTSHÄLSAN

Lär känna oss & vår vision

Här kan du läsa mer on Idrottshälsan, om Janaxel och Anton och ta del av information som är bra att veta, som hur vi behandlar dina personuppgifter.

IMG_0055.jpg

OM OSS

Vi är Idrottshälsan & vår vision

Idrottshälsans vision är att fler människor ska få uppleva smärtfrihet och en fungerande och balanserad kroppshälsa. Detta vill vi åstadkomma genom att erbjuda högkvalitativa behandlingar för alla, både akut och förebyggande. Vi vill att du ska få en lyckligare kropp helt enkelt!

Medlemmarna i Svenska Naprapatförbundet har skapat en gemensam värdegrund och kärnvärden som ska styra naprapatens arbete och sätt att bemöta de människor som söker hjälp - "Naprapatin ska spela en aktiv roll i samhällets hälso- och sjukvård och vara den primära vårdformen vid rygg- och ledbesvär". Läs gärna mer om Svenska Naprapatförbundets värdegrund och visioner här.

Här håller du dig uppdaterad på våra nyheter erbjudanden, tips kring träning med mera!

  • Instagram
  • Facebook

OM MIG

Leg. Naprapat

Anton Lind

Jag har arbetat som Naprapat sedan 2014 och är sedan 2019 verksam på Idrottshälsan Värmdö i Gustavsbergs Hamn.

 

Att behandla ryggen och spänningshuvudvärk har blivit mina expertområden.

Jag hjälper även dig som lider av långvariga smärttillstånd.

Jag har en lång erfarenhet av att behandla och rehabilitera idrottsskador inom gymnastik, akrobatik, cirkus och cheerleading. I över 25 år har jag tränat gymnastik och parakrobatik. Inom Truppgymnastik har jag även tävlat på elitnivå.  Idag är jag aktiv inom parakrobatik och undervisar i sporterna emellanåt. 

Välkommen att boka din tid här.

Anton.lind0041-Edit.jpg
JanAxel_Naprapat

OM MIG

Janaxel Olsson

Leg. Naprapat

Jag är legitimerad naprapat sedan 2003 och driver idag mottagning både på Court 1 i Lännersta och i Sats lokaler i Gustavsbergs hamn.

 

Fysisk aktivitet och träning i alla dess former är en stor del av mitt liv. Mina idrottsintresse speglar mitt yrkesval, att jobba med kroppens funktion och till stor del idrottsskador. 

 

Jag jobbar med flera lokala idrottsföreningar på Värmdö och har även uppdrag som naprapat för Svenska Fotboll Förbundets ungdomslandslag. 

Har lång tids erfarenhet från att behandla besvär relaterade till löpning och tennis.

Välkommen att boka din tid här

BRA ATT VETA

Komplikationer/eventuella biverkningar & dina personuppgifter

Biverkningar och komplikationer

Många interventioner inom hälso-och sjukvården medför risker för patienter i form av biverkningar och komplikationer. Manuell medicin som Naprapati eller kiropraktik (som det även heter till stor del utanför Sverige) utgör inget undantag. Läs mer om eventuella biverkningar här.

Vi värnar om dina personuppgifter GDPR

Enligt GDPR definieras samtliga hälsouppgifter som känsliga uppgifter. För att få behandla dess uppgifter (samma in, registrera, spara och överföra) ställs höga krav. Idrottshälsan Värmdö ställer höga krav vad det gäller personuppgifter och genom att följa patientdatalagen gör vi vad vi kan för att att dina uppgifter inte hamnar hos någon annan.

 

Idrottshälsan-logo-cmyk.png

Kontakt

SATS Hamnen

Idrottshälsan

Odelbergsväg 19

134 40 Gustavsberg

Janaxel Olsson,

Leg. Naprapat

Tel: 0704 95 93 95

Epost: Janaxel@idrottshalsan.com

Anton Lind,

Leg. Naprapat

Tel: 0703 73 90 49

E-post: anton@idrottshalsan.com

Följ oss på sociala medier

Aktuell information, öppettider, övningar och andra tips

bottom of page