top of page

1080

Athletic

Movement Assessment Profile

1080MAP är utvecklat av Athletic 1080 i samarbete med Norska idrottshögskolan och är världens enda screeningsystem som är både validerat, reliabelt, standardiserat och mätbart.

1080MAP™ analys​

 

Detta är den fullskaliga analysen som består av sammanlagt 32 rörelsetester. 

Förutom en utvärdering efter testet med bland annat rekommenderad uppföljning och åtgärdsplan får du även ditt individuella testresultat skickat per e-post med en skriftlig utvärdering.  

1080MAP™ Screen​

Denna profil är baserad på 16 funktionella test. Testet är optimerat att utföras på exempelvis träningsanläggningar både för ungdomar och äldre.  Utvärderingen av testerna presenteras på plats samt skickas per e-post.

Alla tester utförs i träningskläder och barfota.

Vi kan använda resultaten för att jämföra med motsvarande idrottare från hela världen. Om vi ​​tittar på MAP kan vi bedöma de områden som saknar en bra rörelse och när det är korrelerat ger oss en bra uppfattning om vilken kombination av gemensam rörelse som är ett problem.

 

Vi kommer att avgöra om det rör sig om mobilitetsproblem (det vill säga att du inte har rörelseområdet i det området) eller en stabilitetsproblem (du saknar muskulär koordinering för att hålla dig på plats).

Screenshot 2022-03-30 at 18.17.43.png
bottom of page